#11 Om Almedalens aktuella frågor ur tre olika perspektiv – Näringslivspodden


Postad 12 juli 2016

I det här poddavsnittet av årets Almedalen special träffar vi tre olika personer med olika perspektiv på de aktuella frågorna i Almedalen. Under avsnittet får du möta:

Thomas Sipos, VD för Profi Fastigheter som bland annat äger InfraCity i Upplands Väsby. Thomas pratar mycket om varför det för honom är viktigt att vara på plats i Almedalen och hur framtiden inom fastighetsbranschen ser ut.

Ann-Christin Martens, kommunalråd (S) och vice ordförande i kommunstyrelsen för Upplands Väsby kommun. För sjätte året i rad var Upplands Väsby kommun på plats i Almedalen och arrangerade denna gång två olika seminarier inom bostadsbyggande. Lyssna vilka tankar Ann-Christin har kring årets trender i Almedalen och vad hon tar med sig tillbaka till Väsby.

Marie Wall, start up-ansvarig på Regeringskansliet. Marie berättar om sitt uppdrag, och varför det är viktigt för Sverige att nya bolag startas. Marie deltog under Almedalsveckan i några olika paneler just med koppling till start up-företagande. Hon ger i det här avsnittet också konkreta tips på vad ett nystartat bolag bör tänka på.

Lyssna här eller via din podcastspelare!

Näringslivspodden är en av Väsby Promotions digitala kanaler, där tanken är att lyssnarna på ett enkelt sätt ska kunna ta del av andra företagare och entreprenörers erfarenheter. Lyssna gärna på tidigare avsnitt, via www.vasbypromotion.se eller din podcastspelare.

Har du några frågor, önskemål eller dylikt om podden eller är intresserad av att sponsra? Hör av dig till katarina.barter@vasbypromotion.se