2017-10-12 — Näringslivsdagen 2017 – Tema: Kreativitet, ledarskap & beteendedesign


Postad 16 juni 2017

 

Den 12 oktober slår vi upp portarna till årets Näringslivsdag på Scandic Infra City/ Galleriet i Upplands Väsby, då är det företagens egen dag att mötas, mingla och knyta kontakter!

Förra årets näringslivsdag lockade över 200 personer från företag i Stockholmsregionen samt representanter från Väsby och flera andra kommuner. I år satsar vi på minst lika många, det blir många nyheter, aha-upplevelser och spännande inslag med några av Sveriges främsta talare och företag från olika branscher. Ta med hela företaget och upplev en dag med mingel, glädje och prisregn!

Årets tema är kreativitet, ledarskap & beteendedesign, där vi fokuserar på viktiga framtidsfrågor för hela näringslivet och fördjupar oss i vilka utmaningar och möjligheter som företag upplever för att ligga i framkant och hela tiden utvecklas.

Våra talare om beteendedesign, ledarskap och kreativitet:

Per Holknekt, entreprenör

Som åhörare får du ta del av känslosamma och värdefulla berättelser från Pers sällsynta, inspirerande och mångfacetterade livsresa som både inspirerar, skapar förståelse och sätter spår. Per har inte bara hunnit startat 31 bolag, varav ett börsnoterades och värderades till en miljard kronor, han har också levt som hemlös och förlorat både jobb och familj pga. alkoholberoende. Han är tacksam för vad livet gett honom och berättar både om motgångarna i livet samt utmärkelserna som bl.a. årets grundare på Entreprenörsgalan 2010. Med sin djupa kunskap och långa erfarenhet inom bolagsutveckling, varumärkesarbete/strategier samt entreprenörskap förmedlar Per utöver inspiration, skratt och tårar värdefulla nycklar, lärdomar, insikter och metoder som enkelt kan användas och appliceras på precis vem och vad som helst.

Ida Lemoine, medgrundare och VD på Beteendelabbet

Ida är en av Sveriges främsta föreläsare inom nudging. Hon har en beteendeekonomisk forskningsbakgrund och god erfarenhet inom tillämpad beteendeekonomi, styrning och hållbarhetsstrategi. Utsedd till en av 2016 års supertalanger som Hållbarhetsivrare av Veckans Affärer. Se filmklipp med Ida här.

Håkan Ericson, succétränare och förbundskapten

Håkan ledde ”underdogen” Sverige hela vägen fram till det historiska guldet i U21 EM 2015. Innan han tillträdde som förbundskapten ansvarade han för ledarutbildningarna på Svenska fotbollsförbundet. Han blev inte bara utsedd till Årets ledare, utan han gjorde också så att U21-landslaget, med Håkan i spetsen, blev utsett till Årets lag samt fick utmärkelsen Året prestation på Idrottsgalan 2016. Se filmklipp med Håkan här.

Tobias Degsell, expert på Nobelpristagare och kreativitet

Tobias har en bakgrund som curator på Nobelmuseet i Stockholm, han är expert på Nobelpristagare och kreativitet. Sedan 2010 har han rest jorden runt och talat om betydelsen av kreativitet för företag, organisationer och universitet. 2016 lämnade Tobias sin anställning på museet. Idag hjälper Tobias företag och organisationer över hela världen både att tänka nytt, men också att agera nytt. Hur skapar vi en bättre värld med hjälp av kreativitet och innovation och hur går vi från idé till verklighet? Se filmklipp med Tobias här.

Moderator: Erik Näslund

Erik har under sina knappa 20 verksamma år inom IT-branschen hunnit med att både utveckla och suttit i ledande roller inom konsult- och produktverksamheter. Han har alltid haft ett brinnande intresse för arbetssätt, och har i alla roller implementerat nya sätt att arbeta för att öka produktiviteten i de avdelningar och organisationer han har verkat i. Idag jobbar Erik som senior affärs- och verksamhetsutvecklare inom digital transformation, och hjälper både stora och små organisationer att öka sin produktivitet och digitala mognad.    

PROGRAM 

11.30-12.15  Registrering och lunch i samband med företagsutställning, mingel, dialog och nätverkande
12.15-12.25 Gemensam inledning av Väsby Promotions verksamhetschef Camilla König Ekegren och moderator Erik Näslund
12.25-13.05  Vägen till GULDET – Håkan Ericson
13.05-13.45  Fikapaus och mingel – Resia bjuder på biskvier
13.45-13.55  Moderator Erik Näslund
13.55-14.40  Nudging i praktiken – Ida Lemoine 
14.40-15.20  Kaffepaus, fruktsallad och mingel
15.20-16.05  Från ord till handling – Tobias Degsell
16.05-16.25  Fikapaus och mingel
16.25-16.45  Prisutdelning på scenen samt presentation av vinnaren till en mountainbike från Skoda Infra City
16.45-17.45   Kan jag, kan du, kan vem som helst – Per Holknekt
17.45-18.30  Dagen avslutas med bubbel och mingel

Ladda ner programmet som pdf här.

Vill du och ditt företag sponsra Näringslivsdagen och få gedigen synlighet inför, under och efter eventet?  Se våra sponsor- och roll-up-paket här. Eller kontakta oss (här).

Tid och plats: 12 oktober kl. 11.30-ca 18.30 på Scandic Infra City, Galleriet, Kanalvägen 10, Upplands Väsby

Boka din plats för endast 345 kr early bird innan 18 augusti därefter 495 kr (icke medlem 795 kr därefter 895 kr)!

TÄVLING! Bokar du din plats senast den 18 augusti (förlängt datum) är du även med och tävlar om en mountainbike och hjälm från SKODA Infra City, till ett värde av ca 12.000 kr.

Obs! Tävlingen är avslutad och vinnaren av SKODA mountainbike kommer att presenteras på Näringslivsdagen.

 

Anmäl dig redan idag till anmalan@vasbypromotion.se, för att säkra din plats till ett mycket förmånligt pris. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person i företaget. Anmäl dig senast den 9 oktober.

Varmt välkommen!