2018-03-21 — Årsmöte Väsby Promotion


Postad 16 januari 2018

Vi vill hälsa dig som medlem varmt välkommen till Väsby Promotions årsmöte med efterföljande inspirationsföreläsning och middag! Vi firar 20 år och bjuder in till en guldkantat tillställning med många överraskningar.

Den 21 mars slår vi upp portarna till Galleriet på Scandic Infra City. Tillsammans med er summerar vi vad 2017 bjöd på och blickar framåt till vad som erbjuds under 2018. Hela årets program presenteras på årsmötet innan det är dags att få lyssna till vår inspirationsföreläsare, som i år är Paolo Roberto. Därefter avslutas kvällen med en trerättersmiddag och en hel del överraskningar.

Datum och plats: Onsdagen den 21 mars, Scandic Infra City, lokal Galleriet

Program

Välkommen att registrera dig från klockan 15:30.

16:00-16:45  Årsmöte Väsby Promotion

16:45-17:45   Inspirationsföreläsning med Paolo Roberto
17:45-18:15   Mingel – Du bjuds på ett glas bubbel och får även chansen att utöka ditt nätverk och träffa både nya och befintliga kontakter
18:15 – ca 21:30 Njut av en trerätters middag, med historisk tillbakablick och blandade höjdpunkter. 1 st glas öl eller vin ingår.

MENY
Förrätt  Kräftskagen
Varmrätt  Lågtempererad kalvytterfilé
Efterrätt Specialtårta

Pris: Välkommen att anmäla dig till Väsby Promotions årsmöte för medlemmar och ta del av hela programmet för endast 695 kronor (ex. moms). Fram till den 21 februari har du möjlighet att anmäla dig till early bird-pris 595 kronor (ex moms). Stannar du endast på årsmötet är det kostnadsfritt. 

Anmäl dig till: anmalan@vasbypromotion.se Vid frånvaro utan avbokad anmälan efter 19/3 debiteras full kostnad. 

VAR MED OCH VINN!
Med din biljett är du med i utlottningen av synlighet på vår digitala skärm vid Bredden/E4:an eller en övernattning för 2 personer inkl. frukost på Scandic Hotel, gäller Scandic i hela Sverige.

Se inbjudan som pdf.

Varmt välkommen önskar Camilla, Marie, Anna-Karin och Ana,
Väsby Promotion