2018-04-25 — Frukostföreläsning om GDPR – den nya dataskyddsförordningen


Postad 16 januari 2018

GDPR träder snart i kraft med stora konsekvenser för hur organisationer behandlar personuppgifter. Dina kunder kommer att bli allt mer medvetna om IT-säkerhet och vilken typ av information du har sparat om dem och vi blir mer vaksamma inför risken att bli av med känslig information. Ta del av tips och råd om hur du kan förbereda din verksamhet och vad det innebär i praktiken.

Niclas Nyström, Operations Director Sweden på DigiPlex delar med sig om datasäkerhet och datahallar. Varför det blir viktigare med data nära (Edge), vad som driver denna snabba utveckling, varför det är sådant drag kring Norden och Sverige nu, varför det är viktigt med att bygga energieffektiva och miljövänliga datacentraler, Fysiska delen kring GDPR och säkerhet kring lagring av data etc. Läs mer om DigiPlex här.

Jacob Henricson har varit Vice President Compliance and IT Security på Ericsson och arbetat på PwC. Sedan några år tillbaka driver och deltar han som egen konsult i ett antal större och mindre GDPR-projekt, samt håller utbildningar för IHM:s räkning. Med endast några veckor kvar innan GDPR träder i kraft ger Jacob Henricson sitt perspektiv på vad man bör ha på plats, hur man ska fokusera om man inte känner att man riktigt kommer hinna i mål, samt hur andra gör. 

 
När: Onsdagen den 25 april
Var: Väsby Promotions lokaler, Kanalvägen 10 C, Upplands Väsby
Kl: 07.30-09.00
Anmäl dig till anmalan@vasbypromotion.se
 
Varmt välkommen!