2018-05-30 — Golfevent


Postad 16 januari 2018

Årets golfevent – för alla, oavsett förkunskaper!

Har du aldrig spelat golf eller är du en van golfare? Oavsett är du varmt välkommen på Väsby Promotions golfevent som vi arrangerar tillsammans med Wäsby Golf den 30 maj!

Golf är sällskapssporternas sällskapssport. Här kan ung och gammal, nybörjare och proffs spela tillsammans trots olika nivåer. Onsdagen den 30 maj arrangerar Väsby Promotion tillsammans med Wäsby Golf ett event för alla som redan spelar eller är nyfikna på att prova på golf. Inget handicap eller medlemskap krävs för att delta.

Eventet arrangeras som en scrambletävling. Det innebär att du spelar i lag med minst en rutinerad golfare. Alla i laget slår ut och därefter väljs bästa läget och så slår alla i laget därifrån. En mycket trevlig tävlingsform där alla kan delta oavsett nivå! Fina priser utlovas!

Hålltider onsdag 30 maj:
Kl 07:30 – 08:00  Registrering på ranchen
Kl 07:30 – 08.30  Fria bollar på rangen/övningsområdet med instruktörer på plats
Kl 07:30 – 08.30  Kaffe smörgås serveras i restaurangen
Kl 08:30 – 08.40  Information vid shopen
Kl 09:00, Scrambletävling på 9 hål 
Kl 12:00, buffélunch i konferenshuset
 
Pris för dagen: 350 kr, ex. moms. Faktureras via Väsby Promotion. Eventet vänder sig endast till medlemmar i Väsby Promotion. I priset ingår spel på banan, instruktörer på plats, rangebollar, frukost och lunch. För medlemmar i Wäsby Golf är priset 250 kr ex. moms. 

Anmälan:
anmalan@vasbypromotion.se senast den 28 maj. Ange om du inte har klubbor samt ange ev. klubb- och golf-id vid anmälan. Begränsat antal platser. Vid no-show och ej avbokad anmälan faktureras hela beloppet. Meddela oss om du vill ha specialmat.Vill du vara med och bidra med priser till tävlingens härliga prisbord? Kontakta oss på info@vasbypromotion.se

 
Varmt välkommen!