2018-09-12 — Företagsvisit hos Svensk Cater


Postad 29 maj 2018

Välkommen på företagsvisit hos Svensk Cater

Svensk Cater är en av Sveriges ledande livsmedelsgrossister för uteätarmarknaden och är rikstäckande från Luleå i norr till Malmö i söder med 19 lokala lager, alla med ett noga utvalt sortiment som möter den lokala marknadens behov.

Matkärlek sedan 1965
1965 bildas Svensk Snabbmat. Det var Lithells som lanserade Sibyllakorven 1932 som då formaliserade ett grossistsamarbete med exklusiv distribution för ett antal grossistkontor. Svensk Snabbmat har då grossistkontor i Stockholm, Gävle, Örebro och Kalmar.

Svensk Caters idé är att leverera bra råvaror till alla typer av kök, stora som små, enkla som exklusiva. Svensk Cater levererar även andra produkter som deras kunder behöver. Allt från bestick och service, kokkärl och uppläggningsfat till hygien och rengöring, dukning och dekoration. Förutom mat, dryck och utrustning levererar de även tjänster inom ekonomi, rådgivning och utbildning.

Onsdagen den 12 september inbjuds du att följa med på företagsvisit hos Svensk Cater. Där kommer Dan Guter, grossistchef på Svensk Cater, att berätta om verksamheten, lite historia samt om flytten till Väsby. Vi visas runt på anläggningen och efteråt får du möjlighet att mingla med övriga deltagare i samband med servering av enklare förtäring.

Hålltider
16.30-17.30 Information och rundvandring i Svensk Caters lokaler.
17.30-18.30 Enklare förtäring med dryck samt mingel i matsalen.

Datum: Onsdagen den 12 september
Kl: 16.30-18.30
Plats: Svensk Cater, Saturnusvägen 2, Upplands Väsby
Pris: Kostnadsfritt

ANMÄL DIG HÄR! Anmäl dig senast den 10 september. Vid ej ev. avbokad anmälan debiteras 150 kronor. Begränsat antal platser.
Meddela oss gärna om du behöver specialmat.

Varmt välkommen!

Se inbjudan som pdf här.