2018-09-19 — Frukostföreläsning med KARMA – Klimatavtal Väsby


Postad 29 maj 2018

Så kan en digital plattform lösa ett globalt problem

App som hindrar mat från att slängas
Idag slängs en tredjedel av maten vi producerar i världen, vilket är ungefär 1,3 miljarder ton mat som vi borde kunna ta tillvara på bättre. Tjänsten Karma försöker dra sitt strå till stacken för att minska svinnet.

Karma är en app som kopplar ihop restaurangers, livsmedelsbutikers och caféers överskottsmat, med privatpersoner så att du lätt och enkelt kan köpa mat som annars skulle kastas.

Genom att använda tekniken möjliggör Karma till att restauranger får nya kunder, privatpersoner får billigare mat samtidigt som miljön skonas.

Kom och lyssna till Anita Cedergren från Karma som kommer att berätta bakgrunden och uppkomsten till företaget. Hon kommer dela insikter de gjort genom resans gång och visa på hur man kan tänka mer hållbart i en allt mer digitaliserad och mobiliserad värld.

Kort om Anita
Anita var Karmas 7:de anställda och har varit med på Karmas expansionsresa från februari 2017. Hon blev anställd som säljare och är idag Head of Sales HoReCa SWE (HoReCa= hotell, restauranger,caféer i Sverige), som idag innebär över 1000 enheter i Karma.


Klimatavtal Väsby
Morgan Pettersson, Upplands Väsby kommun
, kommer att berätta lite om Klimatavtal Väsby innan föreläsningen drar igång.
Läs mer om Klimatavtal Väsby här.

När: Onsdagen den 19 september. Kl: 07.30 frukost, 08.00-09.00 föreläsning.
Var: Väsby Promotion, Kanalvägen 10 C, Upplands Väsby.

ANMÄL DIG HÄR

Anmäl dig senast den 17 september. Begränsat antal platser. Deltagandet är kostnadsfritt, men vid No-show debiteras 150kr. Meddela oss gärna om du vill ha specialkost.

Välkommen!

Läs mer om Karma här.