2018-09-25 — Företagsbesök hos D.A. MATTSSON


Postad 29 maj 2018

Välkommen på företagsbesök hos D.A. MATTSSON

Tisdagen den 25 september inbjuds du att följa med på ett företagsbesök hos D.A. MATTSSON. Där kommer ledningen på D.A. MATTSSON inleda med att berätta lite kort om verksamheten. Efter det tar vi en rundtur med buss på anläggningen samt går på en guidad visning på återvinningsanläggningen. Vi avslutar med lunch och mingel.

D.A. MATTSSON AB är ett familjeföretag i fjärde generationen som har funnits i Upplands Väsby sedan 1921. Kärnverksamheten har gått från jordbruk och åkeri till att idag främst omfatta mottagning och återvinning av schaktmassor, men även uthyrning av upplagsmark. Mottagning av schaktmassor började i slutet av 60-talet på Vällsta Gård. Sedan dess har verksamheten växt och 2016 öppnades en helt ny ultramodern återvinningsanläggning.

D.A. MATTSSONS målsättning är att kunder ska utnyttja anläggningen fullt ut och minimera transporterna, genom att leverera schaktmassor till anläggningen och ta med krossprodukter, återvunna produkter eller jord av olika sorter i retur. Deras vision är att samhällets krav på mer resursutnyttjande och återvinning ska gå att förverkliga genom ett väl riktat samhällsstöd. De vill förverkliga en återvinningsanläggning med högsta möjliga resursutnyttjande och ett högt miljötänkande.

Hålltider
11.00 Registrering & kort information
11.10 Rundtur med buss
12.15 Lunch och mingel
13.00 Avslut

Datum: Tisdagen den 25 september
Kl: 11.00-13.00
Plats: D.A MATTSSON, Vällstaverken, Rydholmsvägen 2, Upplands Väsby
Pris: Kostnadsfritt, men vid ej ev. avbokad anmälan debiteras 150 kr.

Anmäl dig till anmalan@vasbypromotion.se senast den 21 september. Begränsat antal platser.
Meddela oss gärna om du behöver specialmat.

Med reservation för ändringar.

Varmt välkommen!