2018-12-05 — Frukostföreläsning Stolt, stark och säker på och utanför jobbet


Postad 9 oktober 2018

Lär dig att prestera på topp utan att förlora din glädje och ditt välmående på vägen.

Välkommen till en föreläsning med Jenny Hagman, som ger inspiration och nyfikenhet runt mental träning. Tema för föreläsningen är mental träning och hur du lär dig bli mentalt stark så att du får starka nerver och ett lugnt sinne. Du kommer att få med dig många effektiva och matnyttiga övningar, samt verktyg som du kan använda på jobbet och i din vardag. Du kommer att få lära dig hur du kan träna för att lära dig prestera på topp även under press och utan att förlora din glädje och välmående på vägen.

Om Jenny Hagman
Jenny Hagman har efter sina år som spelare, tränare, VD, marknadschef, coach och mental tränare samlat ihop sina reflektioner, erfarenheter, tips och råd över vad hon tror är nycklarna till att du ska lyckas med att bli stark, stolt och säker både på ditt jobb, på golfbanan och i din vardag och hur du gör för att nå precis dit just du vill. Läs mer om Jenny här.

Datum: Onsdag 5 december.
Kl: 07.30-09.00.
Var: Scandic Väsby, (Lilla Blå), Hotellvägen 1, Upplands Väsby.

Anmäl dig här!

Anmäl dig senast 4 december. Vid no-show debiteras 150 kr. Begränsat antal platser.

Se inbjudan som pdf här.