2019-03-15 — Frukostföreläsning Bli en vinnare på Google! Lyft ditt företag till nästa nivå!


Postad 14 december 2018

För medlemmar i Väsby Promotion:

Bli en vinnare på Google – Lyft ditt företag till nästa nivå!

Förståelsen för den digitala köpresan är grunden för effektiv digital marknadsföring. För att lyckas med den krävs både tid och kunskap. Föreläsningen är till för dig som vill förstå kundens köpresa på nätet och få större kunskap om digitala tjänster, verktyg och kanaler. Då vi vet hur tjänster och tekniker kan utnyttjas så får du grepp om hur du kan arbeta effektivare med din digitala marknadsföring.

Innehåll

  • Svenskarna och Internet
  • Digital sökstrategi – Ställ rätt frågor
  • Mobilen först!
  • Samspelet mellan SEO och SEM
  • Google Ads – arbeta smart och betala mindre
  • Sökmotoroptimeringens grunder
  • Outreach SEO

Om Oskar Alm
Oskar Alm arbetar som föreläsare och utbildare på Brath AB. Med över 14 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

Om Brath AB
Brath AB grundades år 2012 av Magnus Bråth och har 30 anställda med kontor både i Örnsköldsvik och Stockholm. Företaget har genom åren fått en rad utmärkelser som till exempel gasellpriset och årets normbrytare. Brath AB har också uppmärksammats världen över på grund av sina sex timmars arbetsdag.

Datum: Fredagen den 15 mars.
Kl: 07.30 (smörgås & kaffe/te). Föreläsning kl: 08.00-09.00.
Var: Scandic Infra Citys helt nyöppnade konferensplan ”The Urban Park of New York”, Kanalvägen 10, Bredden, Upplands Väsby
Anmälan: www.trippus.net/anmalanblienvinnarepagoogle
Kostnadsfritt för medlemmar. Anmäl dig senast 13 mars.
Vid no-show debiteras 150 kr. Begränsat antal platser.

ANMÄL DIG HÄR!

Se inbjudan som pdf här.

Välkommen!