2019-03-28 — Väsby Promotions Årsmöte


Postad 14 december 2018

Välkommen till Väsby Promotions Årsmöte!

Nu tar vi nästa steg och växlar upp en växel. Nytt omtag, ny lokal, nytt pris. Torsdagen den 28 mars vill vi hälsa dig som medlem varmt välkommen till Väsby Promotions årsmöte med efterföljande inspirationsföreläsning, mingel, mat och dryck på ”The Urban Park of New York!

Årets inspirationsföreläsare är Michael Saliba, som startade #LinkedInSalibaChallenge för att uppmana folk att hjälpa andra att få jobb. På ett år byggde han sitt nätverk från 30 till 30 000 kontakter. I dagsläget har initiativet gått viralt och lett till att närmare 500 människor fått jobb! Michael har själv fått kämpa för att lyckas. Vägen till framgångsrik influencer och efterfrågad mentor, föreläsare och inspiratör har varken varit enkel eller rak. Du kommer aldrig att bli nåt fick han höra mer än en gång under de trassliga ungdomsåren, men en vistelse på ett kloster i Jerusalem blev en vändpunkt. Läs mer om Michael Saliba i Dagens Medias artikel här.

PROGRAM
Kl 15.30 slår vi upp portarna till Scandic Infra Citys nya konferensplan ”The Urban Park of New York”
Kl 16.00 drar vi igång årsmötet – Hela årets program presenteras
Kl 17.00 Inspirationsföreläsare Michael Saliba
Kl 17.45 Mingel
Kl 18.00 Lättare mat och dryck, kaffe och kaka
– Historisk tillbakablick, blandade höjdpunkter, utmärkelser och mingel

Kl 20.00 ca avslutas kvällen

PRIS: 250 kronor (ex moms). 
Stannar du endast på årsmötet och föreläsningen är det kostnadsfritt. Kontakta oss på info@vasbypromotion.se 

Anmäl dig senast den 26 mars, 2019.

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!

När: Torsdagen den 28 mars, kl: 15.30-20.00
Var: Scandic Infra City, lokal The Urban Park of New York, Upplands Väsby
Vägbeskrivning.

VINN FINA PRISER MED DIN BILJETT!
Genom ditt deltagande som betalande gäst (250 kr) är du med i utlottningen av en annons på Breddenträdetbiljetter till Näringslivsdagen med temat Samtid/Framtid den 9 oktober, 1 hotellnatt för 2 personer på valfritt Scandichotell, presentkort samt andra fina priser. 

Michael Saliba säljer sin bok ”Du kommer aldrig att bli nåt” på plats på årsmötet.

Vid frånvaro utan avbokad anmälan efter den 26 mars debiteras full kostnad.

Se inbjudan som pdf här.