2019-05-09 — Föreläsning Våga Välja


Postad 30 april 2019

En föreläsning som handlar om förändring och att hitta verktygen för att våga välja och ta rätt beslut.

Du gör hela tiden olika val. Medvetet eller omedvetet. Det kan gälla jobbet, företaget, eller livet – i stort och smått. Mycket handlar om förändring. Men hur vet man egentligen vad som är rätt val och rätt beslut?

Våga Välja är en föreläsning som handlar om att göra aktiva val, förankrade hos dig själv, istället för passiva val, gjorda utifrån någon annans värderingar. Hur kan man bli tydligare i sina val, för andra och för sig själv och vilken nytta kan det skapa, på arbetsplatsen eller hemma?

När: Torsdag 9 maj kl: 18.00-19.00
Var: Messingen, Love Almqvists torg 1, Upplands Väsby
Pris: 100 kronor
Anmälan: anna@anatomen.se

Se inbjudan som pdf här!

Läs mer här!