2019-05-15 — VIP-lunch med våra samarbetspartners


Postad 14 december 2018

Som partner till Väsby Promotion är du extra betydelsefull för oss och bjuds härmed in till en exklusiv V.I.P-lunch med en extern gäst. Du får även träffa nyckelpersoner från kommunen som kommer att presentera aktuella nyheter. Ta chansen att knyta en personlig kontakt!

Kom och lyssna till Annie Seel, en äventyrare och tävlingsförare som gjort det som få vågat, eller ens velat göra. Hennes föreläsning handlar om motivation, mål, äventyr, karriär och varumärke.

Annie Seel är utbildad marknadsekonom, har jobbat på stora företag och startat egen reklambyrå. Men det är som pionjär i motorsporten hon har gjort sig känd. Hon tar sig an utmaningar som många inte ens drömmer om, inte sällan inom typiskt tuffa eller manliga områden.

Annie Seel har gjort sig känd som som hela världens “rallyprinsessa” i världens farligaste motortävling Dakarrallyt – det mest “macho” inom motorsport. Och hon aldrig brutit ett rally – men däremot 25 frakturer, avslitna korsband, söndertrasad axel, bruten näsa. Genom en kombination av envishet, kunnande, äventyrslystnad och målmedvetenhet kommer hon alltid i mål – 100%. Ingen annan svensk har lyckats med det.

Denna obändiga vilja och drivkraft att genomföra det hon har föresatt sig, har fört henne runt hela världen där hon upplevt många kulturer och olika livsvillkor. Och det har blivit hennes passion. Annie uppmuntrar alla att slänga ut jante från hjärnkontoret, och att våga ta det första steget. Även om saker går fel och man misslyckas på vägen, så kommer man oftast till mål på något sätt. Man behöver inte vara bra eller bäst för att ta första steget – man blir bra under resans gång!

Annie Seel firar 30 år med tävlingslicens och är aktuell med boken ”Ingen minns en fegis” där vi får följa Annie från uppväxten i höghusen i Stockholmsförorten Täby, via galopphästarna till mötet med motorsporten. Framgångar, äventyr – och många motgångar.

Datum: Onsdagen den 15 maj.
Kl: 11.00-13.00 (vi bjuder på lunch).
Plats: Kommer inom kort.

Hoppas vi ses!

Varmt välkommen!

Exklusiv inbjudan till våra partners skickas ut inom kort.