#7 Almedalen special – Näringslivspodden


Postad 2 juli 2015

I det här poddavsnittet Almedalen special träffar vi några olika medlemmar och samarbetsparners och pratar om de aktuella trenderna och ämnena i Almedalen. Under avsnittet får du möta:

Charlotta Szczepanowski, hållbarhetschef på Riksbyggen som nyligen har blivit samarbetspartner till Väsby Promotion och är en av flera aktörer som bygger i Fyrklövern i Upplands Väsby. Charlotta berättar bland annat varför det är av vikt för ett bostadsbolag att vara på plats i Almedalen och vilka trender hon ser.

Fredrik Drotte, stadsutvecklingschef, och Linda Corsvall, kommunikationschef, från Upplands Väsby kommun. För femte året i rad är Upplands Väsby kommun på plats i Almedalen och arrangerar denna gång fyra olika seminarier (läs mer om programmet här) inom olika ämnen där Väsby ligger i framkant. Lyssna och hör varför det är av vikt för Upplands Väsby kommun att ha representanter på plats och vilka tankar Linda och Fredrik har kring årets trender i Almedalen.

Thomas Jonasson, marknads- och kommunikationschef på Profi Fastigheter (som bl.a. äger InfraCity). För Profi är det första gången de är på plats i Almedalen och Thomas berättar om sina intryck och tankar kring deras närvaro. Vilka är ett fastighetsbolag intresserade av att träffa under årets största nätverkande aktivitet och hur ser Profis utvecklingsplaner för InfraCity ut?

Lyssna här eller via din podcastspelare!

Näringslivspodden är Väsby Promotions senaste digitala kanal där tanken är att lyssnarna på ett enkelt sätt ska kunna ta del av andra företagare och entreprenörers erfarenheter. I förra avsnittet hade vi besök av Pär Larshans, hållbarhetschef på Max Hamburgerrestauranger, och pratade om hållbarhet och socialt ansvar inom näringslivet.

Har du några frågor, önskemål eller dylikt om podden eller är intresserad av att sponsra? Hör av dig till katarina.barter@vasbypromotion.se