Bostadsministern talar på Stadsbyggnadsdagen i Väsby


Postad 13 augusti 2015

logo_stadsbyggnadsdagen_2015Stadsbyggnadsdagen är ett samarrangemang mellan KTH och Upplands Väsby kommun. I år är temat Gemenskap och bostadsminister Mehmet Kaplan inledningstalar på temat socialt hållbar stadsutveckling.

Talarlistan i övrigt innehåller många svenska och internationella experter. Till exempel regissören och dramatiken Stina Oscarson som ställer frågan om allt kan mätas i pengar? Carlos Rojas talar om miljonprogrammets myter och hur det bromsar utvecklingen. Ethan Jones, med erfarenheter från 750 städer i 55 länder delar med sig av erfarenheter om ”Building Communities around Great Places” och Edna Eriksson lanserar tanken om urban allemansrätt. Ytterligare ett 10-tal valbara ämnen och talare finns på programmet. Konferensen leds av Li Pamp, programledare i bland annat Antikmagasinet och GoKväll i SVT.

Stadsbyggnadsdagen erbjuder en svårslagen kombination av kompetensutveckling och nätverkande till ett överkomligt pris och lockar därför deltagare från hela Sverige. Kanske nåt för dig också? Läser mer och anmäl dig på www.upplandsvasby.se/sta15