Bra placering för Väsby — igen!


Postad 16 maj 2014

Camilla_o_KatarinaSedan 2005 genomför tidningen Fokus en undersökning i Sveriges 290 kommuner gällande boendekvalitet. Väsby har klättrat rejält och hamnar i år på totalt plats 30, vilket är en förbättring med 157 placeringar gentemot 2013 års placering.

Utmärkelserna till Väsby har duggat tätt senaste tiden. I april mottog Väsby priset som årets UF-kommun av Ung Företagsamhet och i maj kungjordes resultatet i Svenskt Näringslivs ranking om företagsklimat. Väsby hamnade på tredje plats, kommunens bästa placering någonsin tillika en klättring med 10 placeringar från föregående år.

— Det är kul att Väsby tar såhär fina placeringar i de här undersökningarna, det bådar gott inför framtiden. För att vara en attraktiv kommun är det viktigt att ha både bra boendekvalitet och också en bra skola, säger Camilla Bäck, Väsbybo och företagare som driver Camillas Hemtjänst & Service.

— Både företagare och Väsbybor har stor del i de här fina utmärkelserna. Det är kul att Upplands Väsby är en kommun som har ett stort driv och arbetar hårt för att bli allra bäst. Det finns ett stort engagemang och det är roligt att få vara med om att driva på för den här utvecklingen. Med nöjda företagare och nöjda Väsbybor kan vi utveckla Väsby ytterligare, säger Katarina Barter, verksamhetschef för Väsby Promotion.

För mer information, kontakta:
Katarina Barter, verksamhetschef Väsby Promotion, 070-985 04 88
Camilla Bäck, ägare Camillas Hemtjänst & Service, 070-590 33 90

Läs även Upplands Väsby kommuns pressmeddelande, här!