Fartfylld VIP-lunch i Penthouse


Postad 15 maj 2019

Det är alltid lika trevligt och inspirerande att träffa våra samarbetspartners på vår årliga VIP-lunch för våra partners & sponsorer. Precis som förra året var vi i Penthouse på 24:e våningen i Scandic Infra City. Nu har vi bildbevis, man ser faktisk Globen därifrån.

Vi startade med mingel och smoothie, Ethel Capelle, Scandic Infra Citys hotelldirektör hälsade alla välkomna, Oskar Weinmar, Kommunstyrelsens ordförande, presenterade det senaste om vad som sker i kommunen och Camilla König Ekegren, Väsby Promotions verksamhetschef, berättade om våra aktiviteter och vad som är på gång hos oss.

Vår speciella gästföreläsare var Annie Seel som lät oss följa med på en otrolig resa genom Saharaöknen på motorcykel (!). Hon berättade om sin långa resa till mål i Dakarrallyt, hur hon blev sporrad till att inte ge upp genom mental träning. Att inte välja det som är lättast och att våga sätta mål och fullfölja dessa. Stort tack Annie Seel för en helt klart inspirerande föreläsning, nu blev i alla fall vi peppade att våga lite mer i livet. Och T A C K till våra partners och sponsorer för att ni kom och Tack till Scandic Infra City!

Läs mer om Annie Seel här!

Se bilderna från VIP-lunchen nedan.