Fler talare klara för Näringslivsdagen den 26 oktober!


Postad 19 augusti 2016

Annafochlenaa

I år har Näringslivsdagen tema tillväxt. Här erbjuds näringslivet en mötesplats för att nätverka och utbyta kontakter men också fylla på med inspiration och kunskap från ett riktigt bra scenprogram. Vad sägs om att:

– Lyssna till Anna Felländer, digitaliserings- och framtidsekonom på Swedbank, som pratar om hur digitaliseringen påverkar ekonomiska drivkrafter, vårt samhälle och företag. Anna är också bland annat expert i regeringens digitaliseringskommission.

– På ett härligt igenkännande sätt få ta del av Lena Ahlström och Veronica Holtsjö, från Ledarstudion, som på ett interaktivt sätt och med konkreta tips lär oss om hur vi skapar engagemang genom att träna vår förmåga att förstå hur olika budskap kan bli tydliga. Öka din egen och din organisations effektivitet, produktivitet och lönsamhet och gå från bra till storartad.

– Höra Mondelez (Marabou) berätta om hur verksamheten utvecklats fram till idag då de i år firar 100 år.

– Lyssna till Magnus Helgesson, som startade sin entreprenöriella bana redan som 12-åring, berätta om hur han tänker som entreprenör och som bland annat gjort att han grundade konceptet Harrys Restauranger.

Det och mycket mer! Hela programmet finns på www.vasbypromotion.se.

Missa inte att delta på höstens stora träff för Näringslivet! Fram till den 31 augusti bokar du som medlem i Väsby Promotion din plats för endast 295 kr (695 för icke medlem, värde 1595 kr!). 

Vill du synliggöra din verksamhet på Näringslivsdagen?

Vill du visa upp ditt företag och nyttja marknadsföringsmöjligheter på höstens stora träff för näringslivet? Vi erbjuder dig att synas under dagen två olika alternativ.

Sponsorpaket

Ta del av vårt exklusiva sponsorpaket för att få maximal synlighet både inför och under eventet. Er logga är med på allt tryckmaterial som vänder sig till företag i Stockholmsregionen. På plats under Näringslivsdagen syns ni i egen utställningsyta och kan där visa upp både produkter och marknadsföringsmaterial. Därtill har ni möjlighet att bjuda in kunder och leverantörer till höstens stora mötesplats för näringslivet. 6 entrébiljetter (värde 1595 kr/biljett) till Näringslivsdagen ingår!

Roll up-paket

På plats den 26 oktober står er roll up i anslutning till Näringslivsdagens mingelyta, i anslutning till föreläsningarna. Ni delar ståbord med ett annat företag och har möjlighet att bjuda in kunder och leverantörer till höstens stora mötesplats för näringslivet. 2 entrébiljetter (värde 1595 kr/biljett) till Näringslivsdagen ingår.

Kontakta Katarina Barter för mer information om priser och bokning!

 

Anmälan till Näringslivsdagen, tema tillväxt_MG_3943

Var: Galleriet, Scandic Infra City (bredvid Upper West), Upplands Väsby
När: 26 oktober, kl. 11:30 – ca 18 
Pris medlem:
295 kr före 31 augusti,
därefter 395 kr
Pris icke medlem: 695 kr före 31 augusti, därefter 795 kr
Värde per biljett 1595 kr!

Anmäl dig till anmalan@vasbypromotion.se redan idag för att säkra din plats till ett mycket förmånligt pris!

Varmt välkommen!