Företagsbesök hos Mycar


Postad 23 maj 2018

Den 15 maj arrangerade Väsby Promotion ett företagsbesök hos Mycar för Upplands Väsby kommun, tillsammans med Morgan Pettersson, Upplands Väsby kommun, Lars Valtersson och Maria Tuvesson (MP).


Mycar är en bilvårdsfirma som är nyetablerad i Upplands Väsby samt ny medlem och samarbetspartner till Väsby Promotion. Vi träffade Deniz Gencer, ägare och VD för företaget.

Deniz startade Mycar 2004 och företaget har nu vuxit till fyra verksamhetsgrenar med ca 35 anställda totalt. Mycar i Bredden ingår i DITEC-kedjan, som också blir ett kvitto på att alla miljölagar och strategier följs. Det gäller arbetssätt såväl som att använda miljövänliga produkter som uppfyller alla bestämmelser.

”Jag drivs av att när det kommer en myndighet eller görs en kontroll, att jag har koll på det och att jag har framtidssäkrat min verksamhet. Det gör mig väldigt stolt och det är det minsta jag kan göra för att rädda vår planet”, säger Deniz.

Läs mer om Mycar här.