Företagsbesök hos Pahlén


Postad 9 september 2015

Tisdagen den 8 september arrangerade Väsby Promotion tillsammans med familjeföretaget Pahlén ett besök hos företaget i de nya, toppmoderna lokalerna på Vallentunavägen. Över 40 företagare deltog under besöket.

Pahléns produkter finns installerade i anläggningar över hela världen,  i hotell- och spa-anläggningar, privata pooler, kommunala bad, äventyrsbad och kungahus i flera länder. Av den totala produktionen exporteras ca 70% till fler än 70 länder och nya marknader tillkommer ständigt. Pahlén samarbetar även med flera andra lokala företag i Väsby, både vad gäller tillverkning och försäljning.

Vid besöket hälsade Stefan Pahlén, VD, välkommen och presenterade företaget och deras resa. Bland annat berättade han om hur företaget 2007 tog in ett riskkapitalbolag som medfinansiär (75%) men 2012 valde ägarfamiljen att avsluta samarbetet och köpa tillbaka hela bolaget (100%). Efter presentationen var det dags för rundvandring i lokalerna. Både kontor, lager och produktion finns under samma tak och det var många som var intresserade och passade på att ställa frågor. Därefter avslutades besöket med lunch.

-Jag tyckte presentationen var väldigt transparent och bra. Det var också intressant att se Pahléns verkstad och alla lokaler, säger Inna Saxe från Bra Samarbete.

Vill du veta mer om Pahlén, besök deras hemsida.

Nästa aktivitet som arrangeras av Väsby Promotion är den 23/9 då det är dags för frukostföreläsning om medveten närvaro för ökat fokus.