Företagsvisit på hög höjd


Postad 27 september 2018

Spännande företagsvisit arrangerades på D.A. MATTSSON, som är Europas modernaste återvinningscentral i Upplands Väsby och drivs idag av fjärde generationen. En verksamhet som har lyckats optimera balansen mellan effektivitet och hållbarhet. Här lämnas ingenting åt slumpen!

Vi blev alla varmt välkomnade av Anders Rinaldo, (verksamhetschef) och hans kollegor redan vid infarten av anläggningen där vi möttes av gulklädda herrar som visade oss vägen fram till mötesplatsen. På plats fick vi en introduktion om D.A. MATTSSONs verksamhet och utvecklingskurva.

Guidad busstur gavs i två omgångar. Trygg bakom ratten lotsade Björn Eliasson oss runt återvinningsanläggningen och dess stationer samtidigt som Anders Rinaldo och Mikael Edlund (platschef) berättade om verksamheten. Likaså fick vi en visning kring Vällsta företagspark på 35 hektar och lyssna till hur framtidsplanerna såg ut.

Tommie Thuresson guidade oss med högt engagemang och ansvarstagande kring vår säkerhet. Väst och hatt på!

Schaktmassorna fördelas i olika stenstorlekar som senare säljs vidare för olika syften. Allt från singelsten, sand och jord.

Anders Rinaldo och Tommie Thuresson, D.A. MATTSSON.

Glada Väsby Promotion-medlemmar.

Utsikt över anläggningen.

Många trappor att gå i.

Anders Lejon bjöd på fantastiska hamburgare, med ljuvliga hemmagjorda såser. Vegetariska alternativ. Fantastiskt värdskap.

Inget kalas utan tårta – så även denna gång! SMARRIGT!

Stort tack till D.A. MATTSSON för en fantastisk företagsvisit!