Frukostmöte med tema Miljösmart


Postad 1 juni 2018

Den 1 juni anordnade Väsby Promotion ett frukostmöte med tema Miljösmart på The Nut House, vilket inte kunde blivit annat än lyckat på en plats som denna. Morgonen inleddes med en härlig frukost i grönskande omgivning. Presentation om hur du skapar en röd tråd med ditt varumärke på kontor, din hemsida och ditt bemötande gavs av Elin Bredberg, evb design. Avslutningsvis fick vi också inblick i hur små justeringar kan få en enorm genomslagskraft på miljö och klimat av Morgan Pettersson och Anna Lööv, Upplands Väsby kommun. Tack för ert engagemang och kompetensspridning. Tack ALLA för att ni kom och bidrog med er härliga energi.

Elin Bredberg, Visual Merchandiser på egna företaget evb design, gav tips om hur du kan särskilja ditt varumärke från mängden med hjälp av visuell kommunikation. Hon berättade även om hur e-handeln och sociala medier blir allt viktigare för företag att anpassa sig efter för att utvecklas i dagens digitaliserade värld samt hur viktigt det är att göra miljösmarta och hållbara val i det visuella arbetet av varumärket.

Kommunens nya energi- och klimatrådgivare Anna Lööf berättade om energi- och klimatrådgivningen som erbjuds till företagen i Upplands Väsby utan kostnad, hon gav också tips och råd på vad man kan göra för enkla och kostnadseffektiva åtgärder för att minska företagets energianvändning.

Morgan Pettersson, miljöstrateg på Upplands Väsby kommun informerade om Klimatavtal Väsby.

Lisa Lister, ägare av The Nut House.