Frukostnätverk för nya affärer – 25 november


Postad 25 november 2014

8

Tisdagen den 25 november arrangerade Väsby Promotion det andra tillfället i frukostnätverket för nya affärer. Den här gången gjordes det i samarbete med Win Win Ekonomi, som också är samarbetspartner till Väsby Promotion, och frukostmötet ägde rum i deras lokaler i InfraCity.

Till detta tillfälle hade knappt 35 personer anmält sig och nätverkstillfället inleddes med att Väsby Promotion hälsade välkomna och presenterade vad som är på gång. Därefter lämnades över ordet till Ludvig Grimlund, VD för Win Win Ekonomi, som berättade om företaget som är en redovisningsbyrå som nyligen etablerade sig i Väsby. Därefter följde s.k. ”speed-dating” där deltagarna kort fick möjlighet att presentera sig och sitt företag för varandra under organiserade former samt byta visitkort.

– Det var en härlig stämning och kul att så många kom, säger Ludvig Grimlund.

– Vi har märkt från våra medlemsföretag att den här typen av nätverkande träffar är något som de efterfrågar. Att ses direkt såhär på morgonen verkar passa många och den här träffen blev mycket lyckad, säger Katarina Barter, verksamhetschef Väsby Promotion.

Nästa tillfälle i detta nätverk blir i februari 2015, plats är ej ännu bestämd men är du intresserad av att delta så skicka ett mail till ylva.kallstedt@vasbypromotion.se