Frukostnätverk för nya affärer hos Handelsbanken – 10 februari


Postad 13 februari 2015

IMG_7374

Handelsbanken är en fullsortimentsbank som grundades redan 1871 och har ett rikstäckande kontorsnät i flera länder. I Väsby huserar de i lokaler i Väsby Centrum och den 10 februari tog de emot ett trettiotal företagare för att mingla och utbyta visitkort och erfarenheter.

Urban Wolters, kontorschef, inledde med att presentera Handelsbanken och deras utbud av tjänster till såväl privatpersoner som företag. År 2014 utsågs Handelsbanken till Årets Affärsbank och Sveriges Småföretagarbank och har enligt undersökningar Sveriges mest nöjda kunder. Urban berättade också att Handelsbankens filosofi är att beslut ska tas så nära kunden som möjligt och att Handelsbanken på så sätt har en ganska ”platt” organisation med få hierarkiska steg vilket är unikt.

Under det efterföljande minglet var det många som tog chansen att utbyta kontaktuppgifter och knyta nya kontakter. De företag som deltog kom från olika branscher och några hade varit med tidigare medan andra var med för första gången. Är du intresserad av att delta på nästa tillfälle som är den 19 maj, hör av dig till ylva.kallstedt@vasbypromotion.se