Golfevent med Väsby Promotion den 1 juni


Postad 7 juni 2017

I torsdags, den 1 juni arrangerade Väsby Promotion tillsammans med Wäsby Golf ett golfevent för våra medlemmar. Nybörjare samt mer erfarna spelare var med och vi var totalt cirka 30 spelare som deltog. Stort tack för en grym dag! Dagen blev verkligen en succé, solen sken på oss, humöret var på topp och lite extra kul att det var så många som var med för första gången.

Tack också till Jennifer Allmark och Michael Lundbäck på Wäsby Golf och till Bosse Isacsson som var med och stöttade med räkenskaper och prisutdelning.

Vi började med fria bollar på rangen med instruktör på plats, efter det blev det kaffe och smörgås i restaurangen innan tävlingen drog igång. Efter 9 hål och mycket skratt och lite ömma i kroppen njöt vi av en härlig lunch i kombination med prisutdelning till de bästa lagen samt några utlottningspriser.

Priserna kom från Wäsby Golf, Profi Fastigheter, Renew Service, The Nut House, Pwc, Resia, Nordea, ProfilOnline, TReD REKLAM AB, Leivas Akupunktur samt Brook Hotels.

Ett stort tack till alla som deltog!

– Tack bästa ni för en som vanligt härlig samvaro! Jag fick sådan inspiration att jag åkte direkt till Dormy och köpte ny bag och ny putter. Återstår att undersöka om det hjälper. På återseende!! Johan Engborg, Advokatfirman NOVA