Hur blir man ett friskt och välpresterande företag?


Postad 5 april 2016

Kom på Tillväxtforum, 20 april!

En framgångsfaktor är ett aktivt hälso- och arbetsmiljöarbete, där medarbetare, arbetsgrupper, chefer och organisationen involveras.

  • Vill du få tips och råd om hur du kan utveckla det systematiska arbetsmiljöarbetet på er arbetsplats och förebygga ohälsa?
  • Skulle ni vilja bli bättre på teambuilding? Här kan du få förslag på hur!
  • Skulle du vilja ha en genomgång inom ergonomi för hur du och dina kollegor bör sitta, lyfta och stå när ni arbetar?
Ovan är bara några exempel på frågeställningar som VLG Företagshälsovård kan svara på och ge tips och råd kring. På VLG finns bred kompetens och lång erfarenhet av att arbeta med små och stora företag med att främja god hälsa och arbetsmiljö och förebygga ohälsa. Exempel på våra tjänster är företagssjukvård, hälsoundersökningar, ergonomi, systematiskt arbetsmiljöarbete, hälso- och arbetsglädjedagar, ergonomi, sjuk- och friskanmälan, teambuilding och ledarskapsprogram.
Välkommen att träffa VLG och andra företag på Tillväxtforum som gärna berättar hur ni tillsammans kan utveckla och inspirera ditt företag! Läs mer om övriga företag här! Boka dina möten via detta formulär, eller ring 08-590 327 00) så återkommer vi på Väsby Promotion till dig med bekräftelse på tid. Du kan anmäla intresse för hur många möten du vill. Se till att svara så snart som möjligt så du inte missar chansen att träffa just det företaget du är intresserad av!
_MG_6911Annons Facebook_Tillväxtforum 2016