Katarina Barter slutar som verksamhetschef för Väsby Promotion


Postad 22 augusti 2016

_MG_4468Katarina Barter tillträdde tjänsten som verksamhetschef för Väsby Promotion 1 maj 2013. Nu väljer hon att gå vidare till nya utmaningar.

– Jag är så fantastiskt glad över den tid jag har haft här på Väsby Promotion. Jag har fått insikt och förståelse för de starka krafter som finns, och de möjligheter som uppstår, när man via en plattform som Väsby Promotion samverkar och arbetar tillsammans kring bland annat näringslivsfrågor. Det har varit både lärorikt och inspirerande att omges av fantastiska entreprenörer, företagsledare, näringslivs- och kommunrepresentanter, politiker och markägare och jag har nu bestämt mig för att stå på egna ben och driva eget, säger Katarina Barter.

Under sin tid som verksamhetschef har Katarina varit drivande i ett stort förändringsarbete med bland annat en ny varumärkesplattform med efterföljande ny grafisk profil, nytt kommunikationssätt och nya kommunikationskanaler. Därtill har Väsby Promotion utvecklat alla samverkansprojekt och skapat nya mötesplatser och även kontoret har fått sig ett rejält lyft och nyttjas nu i allt större utsträckning.

– Katarina kom in med ett tydligt uppdrag att förtydliga och modernisera Väsby Promotion, och det har hon gjort över förväntan. Vi är väldigt nöjda med vad Katarina har åstadkommit och önskar henne all lycka framöver, säger Ethel Capelle, ordförande för Väsby Promotion, och meddelar också att arbetet med att rekrytera en ny verksamhetschef är i full gång och att styrelsen, däribland Lasse Schneider, kommer att ta en mer aktiv roll tills dess att en ny verksamhetschef är på plats. Annonsen kommer att läggas upp i nätverket inom kort.

Katarina gör sin sista dag på Väsby Promotion den 21 september och medlemmar bjuds in till avtackning den 20 september, se mer här och anmäl dig.

Vid frågor kontakta:
Katarina Barter, katarina.barter@vasbypromotion.se, 0709-85 04 88
Lasse Schneider, 0706-49 46 00
Ethel Capelle, 0709-73 58 11