Kick-off med Väsby Promotion – 23 augusti


Postad 24 augusti 2016

Efter en varm och skön sommar startade Väsby Promotion igång hösten med en härlig kick-off hos medlemsföretaget och samarbetspartnern Finnhammars. På den nyanlagda uteplatsen med den helt nybyggda terrassen, samlades över 70 personer för att nätverka samt äta och dricka gott. Många nya medlemmar tog chansen att knyta kontakt med sitt nya nätverk och stämningen var på topp hela kvällen. Finnhammars bjöd på grillbuffé och visade också runt på kontoret, där det ena huset från början varit en prästgård.

– Det var jättetrevligt att få komma hit. God mat, trevligt sällskap och fantastiskt väder. Vad mer kan man önska av en kick-off? säger Catrine Windh, grundare och ägare av reklambyrån Windh & Co.

– Vi kommer ofta på aktiviteter som Väsby Promotion arrangerar. Det är alltid så härlig stämning! säger Carolin Karlsson från Värmekällan.

Flera av deltagarna passade även på att anmäla sig till Näringslivsdagen den 26 oktober. Innan den 31 augusti är det boka-tidigt-rabatt och kostar endast 295 kronor för medlemmar (695 för övriga). Anmäl dig här.