2018-01-23 — Frukostföreläsning – Når du in när du når ut? — FULLSATT


Postad 12 december 2017


Hur får man folk att lyssna? En föreläsning med Per Furumo i interaktion om muntlig kommunikation.

Vad är det egentligen som triggar och attraherar till lyssning och interaktion? En sak kan vi vara klara över: det rör sig om så väldigt mycket mer än själva innehållet! 
 
1. Ha aldrig bråttom. Det handlar om förhållningssätt. Du kan ha ont om tid men aldrig bråttom. Ingenting slår det lugna beteendet. Den som inte stressar äger situationen.

2. Våga förstärka artikulationen. Som mottagare älskar vi tydlighet, att höra bra. God artikulation sänder engagemang.

3. Fråga dig själv hur du kan ta nästa steg för att attrahera till lyssning och interaktion. Hur skapar jag intresse, förväntan och nyfikenhet?

Glöm aldrig det pedagogiska perspektivet på det du säger. Kom ihåg att det är oerhört mycket mer än innehållet i ett anförande som påverkar mottagarens upplevelse. Vad vi säger är viktigt, HUR kan avgöra genomslaget!

Om Per Furumo
Per Furumo, konsult i talarträning/retorik/presentationsteknik/storytelling. Per är ursprungligen utbildad sångpedagog på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och har utifrån sina erfarenheter från samarbeten med flera av världens främsta dirigenter, sångsolister och orkestrar förpackat och omsatt sina kunskaper för näringslivet.

När: Tisdagen den 23 januari. Frukost 07:30-08:00, föreläsning 08:00-09:00
Var: Väsby Promotions lokaler, Kanalvägen 10 C, 3 tr, Upplands Väsby
Anmälan: Anmäl dig till anmalan@vasbypromotion.se senast den 19 januari

Begränsat antal platser.
 
Deltagandet är kostnadsfritt för Väsby Promotions medlemmar.

Se inbjudan som pdf här.