Kungen besökte Väsbyföretag


Postad 30 april 2015

Kungen Robin

Kung Carl XVI och Robin Seger, VD Cremab

Väsby Promotion blev för en litet tag sedan kontaktade av Svenskt Näringsliv angående att ge tips på intressanta företag för kung Carl XVI Gustaf att besöka i Väsby.

– Det finns gott om goda exempel på entreprenörskap och företagsamma personer i Väsby som bidrar till tillväxt och positiv samhällsutveckling, just det här besöktet var inriktat på entreprenörskap, globalisering, innovation och digitalisering så vi föreslog några lämpliga kandidater utifrån det, säger Väsby Promotions verksamhetschef Katarina Barter.

Den 29 april var det så dags för Kungen att komma till Väsby och vistelsen började hos Cremab, som är en av Sveriges ledande lösullsinstallatörer, där VD Robin Seger tog emot.

– Det var ett trevligt och mycket positivt besök. Jag är glad att han intresserar sig för hur det är att driva företag. Det är självklart roligt att det vi gör väcker intresse på högsta instans, säger Robin Seger som med sina 30 år är en av de yngsta i isoleringsbranschen att driva företag.

Efter Cremab åkte Kungen och hans följe vidare till Envirotainer som tillverkar  containrar för transport av läkemedel. Även här fick Kungen se hur tillverkningen går till men tillsammans med Envirotainers VD, Simon Angeldorff, pratade de också en hel del om läkemedelslogistik.

– Det känns ärofyllt att få besök av Kungen och det skapar stolthet hos våra medarbetare, säger Simon Angeldorff.