Minnesvärd kick-off på Solvalla


Postad 5 september 2018

Väsby Promotions kick-off på Solvalla, en upplevelse som kommer att leva kvar länge

Det blev en härlig tisdag med många nya intryck och upplevelser, för många av oss.  Tisdagen den 4 september hade vi vår kick-off på Solvalla tillsammans med några av våra grymma medlemmar.

Vi började med mingel i våra lokaler, där Challe Berglund gick igenom hur man läser travprogrammet och gav oss en del tips och trix, sedan bar det av med gemensam buss till Solvalla.

Camilla König Ekegren, Väsby Promotion, Challe Berglund samt Marie Östling, Väsby Promotion

 

Gemensam bussresa till och från Solvalla.

Guidad tur på Stallbacken.

Stig H Johansson mötte upp på Stallbacken och berättade om sporten, hur hans hästintresse väcktes som ung samt svarade på våra frågor. Imponerande!

Efter detta var vi laddade för att spela på hästar, umgås och äta en god middag tillsammans.

Anders Wink, Upplands Väsby kommun, Mats Eriksson, Sättra Gård, Eva Drugge, EE World Travel och Camilla König Ekegren, Väsby Promotion.

De som ville kunde anmäla sig för att åka med i Startbilden, som åker framför hästarna. Självklart ville vi åka med.


Vilken upplevelse! Flera startbilar åkte ut i de olika loppen, först ut var vi, Anna-Karin Steén, Väsby Promotion, Elisabeth Andersson och Åsa Dahlberg, Handelsbanken och Magnus Wranning, Sigtunabygden.

Två glada vinnare, Mats Eriksson, Sättra Gård och Lisette Lundqvist, Handelsbanken.


Första parkett.


Kvällen avslutades med bussresa hem vid ca 21.30. Då var vi så lyckliga och glada, vilken lyckad kväll och vilka fantastiska medlemmar vi har! Tänk, en av våra medlemmar åkte hela vägen från Skåne för att kunna vara med. Tack alla för att ni kom!

Vi vill också tacka Svensk Cater och SOB som var med och sponsrade eventet samt tack till EE World Travel för proffsig hantering med busslogistiken.