Minnesvärd och lyckad Jubileumsfest


Postad 19 november 2018

Väsby Promotion fyller 20 år och det firade vi med en stor Jubileumsfest i Ballroom, Scandic Infra City fredagen den 16 november 2018.

Medlemmar, icke medlemmar, tidigare anställda, representanter från kommunen, politiker och styrelsemedlemmar, alla var de inbjudna till vår guldkantade jubileumsfest.

– Vår önskan var att detta skulle vara en fest som skulle göra ett avtryck hos våra gäster, en fest som vi alla skulle leva på länge och av responsen att döma så känns det som att vi lyckades, säger Camilla König Ekegren, verksamhetschef på Väsby Promotion.

Cirka 170 festglada personer slöt upp till festen och bjöds på bubbel i våra jubileumsglas, som de även fick ta med sig hem efteråt. Till minglet fick vi lyssna till toner av Väsbymusikern Bodil Andersdotter.

Det bjöds på en trerätters middag till vilken vi fick njuta av Kajsa Frankes fantastiskt vackra tygakrobatik åtta meter upp i luften. Under kvällen gavs hyllningar till de personer som var med och startade upp Väsby Promotion men även tidigare likväl som nuvarande styrelsemedlemmar och ordföranden uppmärksammades.

Kvällens konferencierer var Vivian Cardinal och Ole Ornered som med perfekt mix och känsla höll i taktpinnen och lyckades hålla en härlig stämning genom hela kvällen. Vivian och Ole var även med och bjöd upp till dans med One Night Band efter middagen.

Vår gästartist Carola kom och rev av några fartfyllda låtar. Hon gratulerade också Väsby Promotion till våra 20 år av gemenskap och stämningen var verkligen på topp. Vi lottade även ut Carolas nya bok En godare jul till några lyckliga vinnare. Detta var en kväll för fest och njutning och stundtals var det trångt på dansgolvet. Många stannade kvar för att umgås och dansa till långt in på småtimmarna.

Vi på Väsby Promotion vill tacka alla gäster som bidrog till denna succékväll, en kväll som kommer att bli ett fint och bestående minne för oss alla!

Även ett stort tack till One Night Band, Ole och Vivian, Scandic Infra City, Svensk Cater, Väsby Blommor, Kajsa Franke, Bodil Andersdotter, Blomsterpinglan samt Olin Event.