Näringslivspodden avsnitt 1 – Katarina Barter


Postad 10 december 2014

Du kan också prenumerera på podden via iTunes, här.
Inom kort kommer vi även att lägga ut podden i olika kanaler för Android.

Tanken med Näringslivspodden är att främja entreprenörskap och hållbar tillväxt genom att skapa en kanal där företag kan ta del av andras erfarenheter på ett enkelt sätt. Vi kommer prata bl.a. om innovationskraft och näringslivsfrågor och belysa det med olika exempel. Vi lever i en värld där det är svårt att få tiden att räcka till. Näringslivspodden erbjuder ett format som kan passa in i livspusslet hos alla och kompletterar våra andra kommunikationskanaler. Som lyssnare kan man välja att lyssna under exempelvis bussfärden eller promenaden och får då möjlighet att komma nära andra personer ur näringslivet som det kanske inte hade varit möjligt att träffa ostört under en halvtimme.

Vi hoppas att med exempel på innovativa entreprenörer och framgångsrika företag nå långt utanför kommunens gränser samt skapa ett stort intresse för Väsby. Hoppas ni vill hänga med!

Har du några frågor, önskemål eller dylikt om podden eller är intresserad av att sponsra? Hör av dig till katarina.barter@vasbypromotion.se