Populär föreläsning om synlighet på Google


Postad 15 mars 2019

Närmare 70 personer kom till vår frukostföreläsning Bli en vinnare på Google – Lyft ditt företag till nästa nivå, med Oskar Alm från Brath AB på fredagen den 15 mars, som hölls i Scandic Infra Citys helt nyöppnade konferensplan ”The Urban Park of New York”.  Se filmklipp här!

Föreläsningen täckte in allt man behöver veta för att bli en fena på Google, om samspelet mellan SEO och SEM, Google Ads och förståelsen för att den digitala köpresan är grunden för effektiv digital marknadsföring. För att lyckas med den krävs både tid och kunskap. 

Föreläsningen riktade sig till dem som vill förstå kundens köpresa på nätet och få större kunskap om digitala tjänster, verktyg och kanaler och för att få grepp om hur man kan arbeta effektivare med sin digitala marknadsföring.


Innan föreläsningen var det ca 30 minuters frukostmingel.


Oskar Alm arbetar som föreläsare och utbildare med över 14 års erfarenhet och är en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring.

Tack till alla er som kom och ett stort tack till Oskar Alm för en mycket intressant och givande föreläsning!

Om Brath AB
Brath AB grundades år 2012 av Magnus Bråth och har 30 anställda med kontor både i Örnsköldsvik och Stockholm. Företaget har genom åren fått en rad utmärkelser som till exempel gasellpriset och årets normbrytare. Brath AB har också uppmärksammats världen över på grund av sina sex timmars arbetsdag. Läs mer om Brath här.