Pressmeddelande: Camilla König Ekegren ny verksamhetschef för Väsby Promotion


Postad 23 november 2016

camilla-ke

Camilla König Ekegren

Under hösten har rekryteringen av en ny verksamhetschef för Väsby Promotion pågått. Många kvalificerade personer var intresserade av posten och nu är det klart att det blir Camilla König Ekegren tillträder som verksamhetschef från och med den 1 december.

– Från styrelsens sida är vi jättenöjda med rekryteringen av Camilla König Ekegren. Vi är övertygade om att hon kommer göra ett bra jobb och vi ser fram emot att tillsammans ta oss an 2017 för att ytterligare utveckla Väsby Promotion, säger Ethel Capelle, ordförande Väsby Promotion.

Camilla König Ekegren har under de senaste två åren drivit företag som främst fokuserat på att skapa en plattform för ledare, experter och forskare där näringslivets stora framtidsfrågor har diskuterats. Dessförinnan har hon bland annat arbetat med marknadsföring, rekrytering och även flera år för Svenska Handelskammaren i Peking, Kina.

– Jag ser fram emot att påbörja uppdraget som verksamhetschef för Väsby Promotion och hoppas att inom kort få möjlighet att träffa såväl näringslivet som kommuntjänstemän och politiker. Det känns inspirerande att få verka i en så framstående kommun som Upplands Väsby, säger Camilla König Ekegren.

En längre intervju med Camilla kommer inom kort att presenteras här på hemsidan.

Kontakt:

Ethel Capelle, ordförande Väsby Promotion, 070-973 58 11