Rekordmånga sommarjobb hos Väsbyhem


Postad 21 februari 2017

Rekryteringen av sommarjobbare drar snart igång och i år kan Väsbyhem glädjande nog ta emot rekordmånga sommarungdomar. Hela 50 ungdomar i åldern 16-21 år som tillsammans med tre arbetsledare kommer att jobba med bland annat fastighetsskötsel, utemiljöarbete, målning eller i Väsbyhems reception.

– Det känns fantastiskt roligt att vi denna sommar kan erbjuda så många av kommunens ungdomar ett sommarjobb säger Sara Brandt, personalutvecklare på Väsbyhem.

Vi har under många års tid tagit emot ungdomar som arbetat i våra bostadsområden under sommaren. Något som varit mycket uppskattat av både våra hyresgäster och den egna personalen. Vår erfarenhet är att sommarungdomarna tillför otroligt mycket positivt till vår organisation och att de gör ett fantastiskt bra jobb under den tid de är hos oss.

För att ge fler möjlighet att hitta ett sommarjobb har vi delat in sommaren i tre perioder om tre veckor. Vi rekryterar även tre arbetsledare som tar hand om och ansvarar för ungdomarna under tiden de jobbar.

Från den 1 mars kan sommarjobben sökas och i år görs rekryteringen i samarbete med Upplands Väsby kommun vilket innebär en fördel för de sökande genom att de i samma ansökan kan anmäla intresse även för andra sommarjobb i kommunen.

Mer information om hur man söker sommarjobb hos Väsbyhem finns på deras hemsida.

Kontaktperson hos Väsbyhem vid frågor gällande sommarjobben är personalutvecklare Sara Brandt, e-post sara.brandt@vasbyhem.se eller telefon 08-590 980 00.