Etablera dig i Väsby

En av de största fördelarna med Väsby är läget, mitt emellan Stockholm och Arlanda med motorvägen och järnvägen som passerar genom kommunen. Väsby tillhör en lokal marknad med över 3 miljoner invånare och centrum för världsledande forskning och utveckling inom flera internationellt starka kluster. En stor flygplats runt hörnet öppnar för kontakter och affärer utomlands. Detta, tillsammans med en mycket attraktiv kostnadsnivå för bl.a. lokaler och mark i en kommun som utvecklas i snabb takt, har gjort Väsby till den starka företagarkommun det är idag.

Väsby erbjuder en gynnsam miljö för företag och har en välkänt vänlig inställning till företag och entreprenörskap med stor fokus på samverkan.  Väsby Promotion är plattformen för detta arbete och möjliggör en unik form för samarbete mellan det offentliga och näringslivet.

Sist men inte minst – Väsby är ett samhälle som kombinerar den lilla stadens natur och lugn med den stora stadens utbud och liv. Stora strövområden, Mälarens sjöliv, historiska upplevelser (en av Sveriges runstenstätaste kommuner), köpcentra, ett aktivt kultur- och föreningsliv etc. Eller så tar man tåget (det tar 25 minuter) till Stockholms stora utbud.