#9 Serieentreprenören Douglas Roos – Näringslivspodden


Postad 26 februari 2016

I det här avsnittet träffar vi serieentreprenören Douglas Roos som bland annat har grundat Ladbrokes Norden och Nyheter24, Sveriges tredje största nättidning.

Under avsnittets gång kommer vi bland annat att prata om vad det är som driver en entreprenör som Douglas att hela tiden starta nya företag och vilja utveckla dem. Och hur vet man att man ska bli entreprenör? Under avsnittets gång kommer Douglas också att berätta om sin syn på vad som skiljer företagare och entreprenörer åt. Vi pratar om rädsla, att utmana och vad framgång är. Vilka är dina drivkrafter och kan du känna igen dig i det Douglas säger? Kommentera gärna under inlägget på vår Instagram eller Facebook!

Näringslivspodden är en av Väsby Promotions digitala kanaler, där tanken är att lyssnarna på ett enkelt sätt ska kunna ta del av andra företagare och entreprenörers erfarenheter. Lyssna gärna på tidigare avsnitt, via www.vasbypromotion.se eller din podcastspelare.

Har du några frågor, önskemål eller dylikt om podden eller är intresserad av att sponsra? Hör av dig till katarina.barter@vasbypromotion.se