Superföretag i Väsby


Postad 17 november 2016

img_9057

Superföretag! Daniel Ilic, VD och grundare av Renew Service, på ett av Väsby Promotions event tidigare i år

Med en omsättningstillväxt på 46,3% kvalade sig Väsby Promotions medlemsföretag Renew Service, som arbetar med fastighetsförvaltning och fastighetsservice, in på Veckans Affärers lista över 2016 års superföretag. För att komma med i rankningen krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven. Daniel Ilic är grundare och VD för Renew Service och förklarar framgången genom att främst hylla sitt team.

– Självklart ligger det slit och hårt arbete bakom att vi lyckats så bra, men framförallt handlar det om att vi har rätt anställda med rätt inställning som gör ett bra jobb och tror på det vi gör, säger Daniel Ilic.

En nyckelfaktor till att hitta rätt kompetens är, enligt Daniel, att nyttja sina nätverk så mycket som möjligt. Det har för Renew Service varit lyckosamt för att på så sätt få rätt person på rätt plats och ett bra team som fått företaget att lyfta. Daniel berättar att Renew Service hela tiden ser till att bygga på sin stomme, och först anställa innan de tar in nya kunder för att kunna vara på tårna när jobben kommer in.

– På Renew Service arbetar vi långsiktigt, och vi får hela tiden återkoppling på att vi gör ett bra jobb vilket såklart medför att våra kunder återkommer. Det är det finaste betyget man kan få. Sedan vad gäller långsiktigheten för att få bolaget att växa, så har vi medvetet ett ”vartannat-år-tänk”. Det innebär att vi vartannat år satsar på att göra planerade investeringar, och året efter jobbar hårt för att få in kapital. Det har fungerat riktigt bra hittills och är ett koncept vi alla tror på.

Den 16 november tilldelades Upplands Väsby kommun priset för Bästa Tillväxt i Stockholms län (läs om det här!). Renew Service är ett av de Väsbyföretag som uppfyller alla tre kriterier som undersökningen grundar sig på; nyanställningar, omsättning och vinst.

– Jag tycker att det märks i hela Väsby att det går bra för företagen. Det finns ett gott företagsklimat och här vill både vi och andra gärna arbeta med lokala entreprenörer och företag. Det blir en positiv spiral och företagen har fullt upp, vilket är jättebra! Jag vill också passa på att nämna Väsby Promotion som en framgångsfaktor för såväl ett bra nätverk som möjlighet att få stöd och råd i sitt företagande, det är mycket värdefullt för hela näringslivet.

Utöver Renew Service återfinns även Väsbyföretagen Envirotainer, Primulator och Finsk Lakrits i Sverige på listan. Här kan du se hela listan.