Välkommenbesök hos Ecotime


Postad 10 november 2015

IMG_7853

Fr vänster: Anders Wink (Upplands Väsby kommun), Joel Odhiambo och Johan Bäckman (Ecotime), Mathias Bohman (Upplands Väsby kommun), Katarina Barter (Väsby Promotion)

Ecotime erbjuder trädgårdstjänster och fastighetsförvaltning och startade upp i Märsta 2013 men flyttade till Upplands Väsby i februari 2015. Företaget är verksamt i hela norra Storstockholm och är i dagsläget 17 anställda.

Ecotime erbjuder trädgårdstjänster till främst privatpersoner. Det kan vara allt från planering, gräsklippning, anläggning av gräsmatta, rensa hängrännor, snöskottning m.m. Även bostadsrättsföreningar och samfälligheter finns med i kundstocken, även om den andelen än så länge är ganska liten.

– Vi marknadsför oss via vår hemsida och i dagsläget är det kunderna som hittar oss, säger Johan Bäckman som tillsammans med Joel Odhiambo som äger och driver Ecotime.

Att det blev Väsby som ny etableringsort beror på att det är en bra utgångspunkt för att kunna ta sig till kunder i omkringliggande kommuner. Dessutom är det nära till Upplands Väsby station och därmed enkelt att med pendel ta sig till och från kontoret.

– Vår vision är att bli marknadsledande inom trädgårdsskötsel för privatpersoner. I år har vi dubblat vår omsättning mot förra året, så det ser lovande ut såhär långt, avslutar Joel Odhiambo.