Välkommenbesök hos Harrys i Väsby Centrum


Postad 30 mars 2016

IMG_7968

Fr. vänster: Kenny Lundin, ägare Harrys, Anders Wink, näringslivschef, Mathias Bohman, kommunstyrelsens ordförande, Dick Lyngbrant, nattklubbschef Harrys, Marie Östling, Väsby Promotion

Kenny Lundin har tidigare drivit både entreprenadfirma och även O’Learys i Märsta men var sugen på nya utmaningar. Den 10 december öppnade han Harrys i Väsby Centrum som en fristående franchisetagare. Att det blev just Väsby handlade främst om läget. Lokalen var ledig och Kenny tog kontakt med centrumledningen för att höra sig för och kort därefter tecknades hyreskontrakt.

– Jag tycker det är roligt att ta mig an nya utmaningar och projekt. Här på Harrys är vi ett tiotal fast anställda och lika många timanställda. De flesta arbetar i köket, eftersom vi tillagar vi all mat själva – vilket är en stor skillnad mot många andra liknande restauranger och pubar, säger Kenny Lundin.

I etableringsfasen har kommuntjänstemän från miljö och hälsa varit stöttande, och allt har gått smidigt. Harrys har fått en bra start och vänder sig till en bred publik i åldrarna 18-50 ungefär. Då och då bokas artister in, och hittills har bl.a. Doctor Bombay och Kartellen varit på besök, något som varit uppskattat från besökarna. Inom snart framtid står även Black Ingvars och Europe på Harrys scen.

– Jag ser fram emot när vi öppnar upp uteserveringsdelen så att man också kan sitta ute. Det hänger på vädret, och det brukar vara väldigt uppskattat att sitta ute och äta och dricka gott. Vi har också tagit fram en ny meny med utökat sortiment, och hoppas att fler Väsbybor hittar till oss, avslutar Kenny Lundin.