Välkommenbesök hos MedLearn


Postad 4 juni 2014

Välkommenbesök hos MedLearn

Från vänster: Ann-Christin L Frickner (Upplands Väsby kommun), Katarina Barter (Väsby Promotion) Inger Jakobsson (MedLearn), Per-Erik Kanström (Upplands Väsby kommun)

Tillsammans med Upplands Väsby kommun genomför Väsby Promotion ett flertal Välkommenbesök varje år till företag som nyligen har etablerat sig i Upplands Väsby. Tisdagen den 3 juni besöktes MedLearn som är ett företag som bedriver utbildningar inom vård och omsorg. Företaget startade 1999 och expanderar kraftigt då de har vuxit med omkring 60 %. I dagsläget har de omkring 40 olika studieorter i Sverige varav Upplands Väsby sedan 2013 är en.

Via MedLearn finns det möjlighet att både validera redan förvärvade kunskaper men också att vidareutbilda sig. I Upplands Väsby finns utbildningen till undersköterska och utifrån ett grundinnehåll kan kursdeltagaren sedan välja en av sex olika studieinriktningar (Äldreomsorg, Psykiatri, Friskvård och hälsa, Sjukvård, Entreprenörskap, Funktionsnedsättning/personlig assistent).
– Hos oss finns det stora möjligheter att anpassa utbildningen efter sig själv. Det går att läsa på distans, på skolan eller flexibelt, säger Inger Jakobsson som är rektor för Storstockholm.

Läs mer om MedLearn på www.medlearn.se