Välkommenbesök hos Miljöbyggsystem


Postad 7 maj 2014

IMG_6818Miljöbyggsystem är ett B2B-företag som startades 2012 och var då ett dotterbolag till företaget Cremab. Sedan 2014 är Miljöbyggsystem ett fristående företag som tillverkar och säljer isolering av cellulosamaterial samt tillbehör och maskiner som behövs för att utföra isoleringsarbetet.

— Cremab var först etablerat i Bromma men när de vuxit ur sina lokaler och letade nytt föll valet på Väsby. När sedan Miljöbyggsystem startades valde vi att vara kvar här eftersom Väsby har ett jättebra läge; nära motorvägen och nära till Arlanda. Det är viktigt för oss med just den närheten eftersom vi bland annat då och då åker ner till Salzburg med kunder för utbildning, säger Miljöbyggsystems VD Andreas Östlund.

Miljöbyggsystems huvudsakliga produkt, cellulosaisoleringen, sprutas in istället för att, som traditionell isolering, skäras till i plattor. Att isolera med hjälp av sprutteknik förkortar byggprocesserna betydligt.

— Vi har idag drygt halva den svenska marknaden och vi siktar på att växa snabbare än marknaden framöver, avslutar Andreas Östlund.

Läs mer om Miljobyggsystem på deras hemsida, www.miljobyggsystem.se