Välkommenbesök hos Paulssons Deli


Postad 11 mars 2016

IMG_7963

Fr. vänster: Marie Östling (Väsby Promotion), Joakim Paulsson (Paulssons Deli), Mathias Bohman (kommunstyrelsens ordförande, Upplands Väsby kommun), Ann-Sofie Persson (Paulssons Deli), Isak Karlsson (Paulssons Deli)

Nu har Väsby sin alldeles egna delikatessbutik: Paulssons Deli i Runby. Butiken är nyöppnad och drivs av Jesper Paulsson och Ann-Sofie Persson som båda har en stort intresse för mat och har länge drömt om att öppna just den här typen av butik. Här finns kött, ost och chark med många fina tillbehör.

– Att driva en sådan här butik är någonting jag har drömt om i säkert 20 år! säger Ann-Sofie.

– Vi har haft en fantastisk start med många kunder som hittat hit! Vi bor här i Väsby och fick nys om att den här lokalen var ledig och kände direkt att det var rätt. Vi har också haft jättebra kontakt med Upplands Väsby kommun i uppstarten, främst miljö- och hälsokontoret men också bygglov, säger Jesper.

Framöver vill Paulssons Deli också erbjuda catering till företag och fester. Hittills har marknadsföringen skett via hemsidan och sociala medier, och gensvaret har varit stort.

– Det känns som om det finns en riktigt bra marknad för det här i Väsby, vårt sortiment är stort och här finns något för alla smaker, säger Joakim.