Väsby Promotion lanserar ny medlemsfolder


Postad 9 oktober 2017

Idag lanserar Väsby Promotion sin nya medlemsfolder som riktar sig till alla företagare, stora och små företag, föreningar och offentlig verksamhet som är medlemmar eller intresserade av att gå med som ny medlem i Väsby Promotion.

– I år har vi arbetat mycket med att stärka vårt varumärke och som en del i detta har vi nu tagit fram en ny medlemsfolder. Vi vill ju så klart att våra medlemmar ska få ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap och att blivande medlemmar ska se alla fördelar som ingår i att vara med i Väsbys största näringslivsorganisation. Vi har försökt att få med allt detta på ett tydligt sätt, säger Camilla König Ekegren, verksamhetschef på Väsby Promotion.

Den 12 oktober delas foldern ut på Näringslivsdagen som hålls av Väsby Promotion i Galleriet på Scandic Infra City i Upplands Väsby.

-Det känns otroligt kul att få dela ut vår folder till över 200 besökare nu på torsdag. Har man inte möjlighet att vara där så kan vi självklart skicka foldern, eller varför inte komma upp till oss i Infra City och hämta den, vi älskar spontanbesök, säger Camilla König Ekegren.