Årsmöte med nytt omtag


Postad 15 april 2019

Väsby Promotions årsmöte hölls i år i Scandic Infra Citys nya konferensavdelning The Urban Park of New York den 28 mars, där stämningen verkligen var på topp. Kvällens föreläsare var Michael Saliba som delade med sig av sin fantastiska resa. Under kvällen bjöds det på middag, historisk tillbakablick, blandande höjdpunkter, utmärkelser och mingel.

Årets UF-företag AVEJ Games UF var på plats och hämtade sitt pris. Fler utmärkelser delades ut bl.a. till ”Årets 20-åring”, som blev Öhlins Racing AB. Stort grattis till er alla!

Motivering till vinnaren av Årets 20-åring:

”Utmärkelsen Årets 20-åring går till ett företag som har verkat drygt 40 år i Upplands Väsby. Med en global marknad och distribution i 50 länder samt tillverkning i Europa och Asien har verksamheten lyft kännedomen om Upplands Väsby inte bara i Sverige utan även på världskartan. Med sina unika produkter har företaget tagit över 300 världsmästartitlar och är i dag en av de största arbetsgivarna i kommunen. Vinnaren strävar konsekvent efter att ligga i framkant både som innovatör men också som attraktiv arbetsgivare. Verksamheten har varit engagerad i Väsby Promotion och kommunens näringsliv genom sitt partnerskap, deltagande i aktiviteter, samordnat företagsbesök och brinner för att jobba med unga förmågor”.

Nominerade företag till Årets 20-åring:
Väsby Djursjukhus
Pahlén
SEP Invest
D.A. Mattsson


Motivering till Årets UF-företag:

”Med en innovativ affärsidé och kreativ förmåga har företaget egenutvecklat en produkt från ax till limpa vilket har utmärkt företaget lite extra. Med fingertoppskänsla för vad som ligger i tiden har företaget förverkligat en marknadsföringsstrategi där man tillvaratar influencers impact och på kort tid lyckats attrahera 20k följare på Instagram. Utöver detta har företaget skapat parallella långsiktiga samarbeten med organisationer som riktar sig till samma målgrupp vilket visar att företaget har tänkt och verkat i tre dimensioner, lekfullhet, impact och kundnytta”.

Hedersutmärkelser
Sven-Erik Pettersson, SEP Invest AB
Bo Pahlén, Pahlén AB

Ett stort TACK till alla våra medlemmar och samarbetspartners för en härlig kväll och ett fantastiskt år!

Se alla bilderna här: