Årsmöte 2019

Väsby Promotion

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Väsby Promotions Årsmöte 28 mars 2019

Torsdagen den 28 mars vill vi hälsa dig som medlem varmt välkommen till Väsby Promotions årsmöte med efterföljande inspirationsföreläsning, mingel, god mat och dryck! Kl 15.30 slår vi upp portarna till The Urban Park of New York Scandic Infra City för registrering. Kl 16.00 drar vi igång årsmötet. Hela årets program presenteras innan det är dags att lyssna till vår inspirationsföreläsare, som i år är Michael Saliba. Det var Michael som startade #LinkedInSalibaChallenge för att uppmana folk att hjälpa andra att få jobb. På ett år byggde han sitt nätverk från 30 till 30 000 kontakter. I dagsläget har initiativet gått viralt och lett till att närmare 500 människor fått jobb! Michael har själv fått kämpa för att lyckas. Vägen till framgångsrik influencer och efterfrågad mentor, föreläsare och inspiratör har varken varit enkel eller rak. Du kommer aldrig att bli nåt fick han höra mer än en gång under de trassliga ungdomsåren, men en vistelse på ett kloster i Jerusalem blev en vändpunkt. Läs en artikel om Michael Saliba i Tidningen Dagens Media här.

Kvällen avslutas med lättare mat och dryck, historisk tillbakablick, blandade höjdpunkter och utmärkelser och mingel fram till kl 20.00 ca. Vi ser fram emot att träffa dig!

Inbjudan arsmote_2019_bild

Köp din biljett här!

Ord.pris

250 kr
  • Boka din plats för endast 250 kr ex. moms senast den 26 mars, så har du chans att vinna annons på Breddenträdet, inträde till Näringslivsdagen den 9 oktober, hotellnatt för 2 personer på valfritt Scandichotell, presentkort samt andra fina priser.
NYTT PRIS

Inspirationsföreläsare Michael Saliba!

Vår inspirationsföreläsare, som i år är Michael Saliba, startade #LinkedInSalibaChallenge för att uppmana folk att hjälpa andra att få jobb. På ett år byggde han sitt nätverk från 30 till 30 000 kontakter. I dagsläget har initiativet gått viralt och lett till att närmare 500 människor fått jobb! Michael har själv fått kämpa för att lyckas. Vägen till framgångsrik influencer och efterfrågad mentor, föreläsare och inspiratör har varken varit enkel eller rak. Du kommer aldrig att bli nåt fick han höra mer än en gång under de trassliga ungdomsåren, men en vistelse på ett kloster i Jerusalem blev en vändpunkt. Läs mer om Michael Saliba i en artikel i Tidningen Dagens Media här.

 

Vinn inträde till Näringslivsdagen!

Via anmälan till middagen till Väsby Promotions Årsmöte i år är du med i utlottningen av inträde till Näringslivsdagen den 9 oktober 2019 (värde 895 kr)  med tema Samtid Framtid, som lottas ut under kvällen. Även en hotellnatt för 2 personer (inkl. bubbel) lottas ut samt andra fina priser!
Lycka till!

Se filmen från Näringslivsdagen 2018 >>

Diamant och Guldpartners

Hitta hit

Scandic Infra City ligger i Bredden, endast 20 minuters bilresa från centrala Stockholm.
Från Stockholm: åk E4 norrut och tag av vid avfart Bredden. Sväng in andra vänster, parkering framför hotellet samt i P-garaget.

Vid eventuella frågor, kontakta:

Väsby Promotion
Kanalvägen 10 C, 194 61 Upplands Väsby
Tel: 08-590 327 00
info@vasbypromotion.se

Väsby Promotion

Medlemmar
tals kontakter
år
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin