VIP-lunch för våra samarbetspartners och sponsorer


Postad 22 maj 2018

 

Den 17 maj hade vi vår årliga VIP-lunch för våra partners & sponsorer, denna gång i Penthouse på Scandic Infra City i Upplands Väsby. Sviten som ligger på 24:e våningen har en fantastisk utsikt mot Stockholm och har man riktigt skarp syn så ser man hela vägen till Globen.

Alla bjöds på somrig smoothie när de kom upp från hissen, som går direkt in i sviten, några vågade sig även ut på balkongen för att beundra utsikten. Efter lite rundvandring och mingel så hälsade Väsby Promotions ordförande och Scandic Infra Citys hotelldirektör Ethel Capelle alla välkomna, Mathias Bohman, kommunstyrelsens ordförande informerade om vad som händer i kommunen och Camilla König Ekegren, Väsby Promotions verksamhetschef berättade om vad som är på gång hos oss på Väsby Promotion.

– Det engagemang och bidrag våra samarbetspartners ger är oerhört betydelsefullt för oss på Väsby Promotion och för Väsbys näringsliv. Det är tack vare våra partners vi får extra muskler till att materialisera idéer som stimulerar företagande och stärker hållbar tillväxt, säger Camilla König Ekegren. 

Vår gästföreläsare, exklusivt influgen från Göteborg var Minnesmästaren Jonas von Essen som delade med sig av konkreta tips om hur vi kan skaffa oss ett minne i världsklass. Ni har säkert sett honom i TV-programmet Talang eller i andra sammanhang. Jonas är tvåfaldig mästare i minne och kan bl.a. memorera 50.000 decimaler av Pi(!). Han var underhållande, överraskande och otroligt inspirerande. Nu vet vi att alla kan bli minnesmästare, med ”lite” träning. Jonas hade även med sig flera exemplar av sin nya bok ”Så får du ett superminne” som han signerade på plats. Läs mer om Jonas här.

Nu kan vi också avslöja att Jonas är en av våra föreläsare på vår Näringslivsdag den 25 oktober! 

Efter föreläsningen fick deltagarna avnjuta en god lunch i en spektakulär miljö.

 

Tack för ett bra och proffsigt riggat möte. Keep up the good work!
Mathias Bohman, Kommunstyrelsens ordförande, Upplands Väsby kommun

Tack för en fantastisk förmiddag idag. Njöt varje sekund. Vi ses, Catherina!
Catherina Fored, VD, HSB


Vi stärks av våra samarbetspartners 

Då vi får ett enormt stöd från våra partners och sponsorer, som vi uppskattar enormt, så väljer vi att arrangera exklusiva event för dem, som en gest av uppskattning där de samtidigt får träffa nyckelpersoner från kommunen i ett mindre sammanhang. Är du också intresserad av att bli samarbetspartner eller sponsor till Väsby Promotion? Hör gärna av dig till Camilla König Ekegren tel: 073-910 84 11 Eller läs mer här.